Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Meret akuttsekk V.E.R.S.A PRO rød

kr 6.337,50

V.E.R.S.A. ™ PRO X er en allsidig beredskapsbag/sekk. 

Sekken har overdimensjonerte YKK-glidelåser for økt holdbarhet og kraftig bærehåndtak. Den er MOLLE-kompatibel og har justerbare innvendige skiller og innholdsposer/bagger (tilvalg) som gjør at man kan organisere, pakke opp og merke innholdet slik man selv ønsker. 

Se eksempel på hvordan Asker og Bærum brann og redning har laget sitt eget system (Ekstern lenke NSO, Næringslivets sikkerhetsorganisasjon v/ Elizabeth K. Lundevall)

Sekken har behagelig passform med polstret korsryggstøtte som gjør at den er lett å løpe og klatre med.

TS-Ready ™ skjulte glidelåser og kraftig borrelås for montering av 2 valgfrie side ekstramoduler.

V.E.R.S.A. ™ PRO X er belagt både utvendig og innvendig i et ikke-absorberende infeksjonskontrollmateriale, og er spesielt designet for å enkelt rengjøre og fjerne blodbårne patogener.

En overlappende innvendig skillevegg/panel sikrer innholdet.  Utvendig lomme med glidelås sørger for organisering av penner, telefoner eller andre mindre ting du vanligvis vil ha med deg i din personlige ryggsekk.  Sekken har luftehull med maljer for å hindre dannelse av fukt og mugg.

Dimensjoner:
Mål i cm.: 47H x 33B x 27D
Vekt: 3,65kg

Standard salgsenhet: 1
Standard Materiale: Infeksjonskontroll (Bestillingsvare: Ballistikk/skuddsikker) 
Standard Farge: RØD (Bestillingsvare: Svart, Gul, Blå)
Meret varenr: M8127F
Meret M4L Livstidsgaranti (Lenke: Response Bags Warranty Policy.pdf)

Merk: Produktet inkluderer ikke det medisinske utstyret, innholdet eller innsatsbagger som vises på bildene på denne nettsiden.

Share on Facebook

Logg inn