Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

KS Brannvern & Førstehjelp!

Hvert år brenner det for millioner i Norge, ca 80 personer dør i branner og enda flere blir utsatt for ulykker i hjemmet, på veien eller i bedriften de jobber i.

Vi skal sørge for at flere får kunnskap om sikkerhet og hva de kan gjøre dersom de kommer opp i en ulykke eller uønsket hendelse.

Vi ble etablert i 2007.

Innehaver er utdannet brannkonstabel ved Norges brannskole, og innehar en rekke kurs fra Norges Røde Kors Hjelpekorps, deriblant ambulansekurs, hovedinstruktørkurs, og er aktiv i denne organisasjonen lokalt.

KS Brannvern & Førstehjelp tilbyr HMS tjenester hvor man har teoretisk og praktisk opplæring innen brannvern og førstehjelp. Vi lar deltakerne gjøre det de lærer i praksis, såkalt "hands on" øvelser. Dette kan være ved at man får kjenne varmen på kroppen, ved trening på slokking av brann.

Vi kjører også en del demonstrasjoner som viser hva som skjer hvis man gjør feil, eller ikke gjør noe.

For at du skal slippe unødige kostnader for reise, opphold og avbrutt arbeidsdag kommer vi til din bedrift for å holde kurs,

Vi kan også holde kurs på teams.

Våre samarbeidspartnere, gir oss sikkerhetsoppdrag ved større arrangementer, herunder sikkerhetsrådgivning, sanitetsvakter og salg av utstyr til bruk under arrangementet.

Vi  tilbyr rådgivningstjenester innen vårt fagfelt. Vi gir gjerne råd, ved kjøp av utstyr innen brannvern og førstehjelp.

Vår nettbutikk inneholder et stort utvalg produkter. I vårt sortiment finnes, grunnleggende førstehjelpsutstyr, ambulanseutstyr, brannvernutstyr, lykter etc. Vi holder oss oppdatert i markedet, slik at dere som kunde, til enhver tid kan få tak i nytt og moderne utstyr.

Vi sørger selvsagt også for at prisnivået er lavt, men at produktene holder høy kvalitet.

Vi tar gjerne en uforpliktende samtale, med nettopp deg, og for at du skal slippe å bruke unødig tid på reise, kommer vi til deg(i Oslo/Akershus området)

Kompetansen vår er stor innen hjertestartere, og vi selger en av verdens ledende startere på markedet, til en meget markedsvennlig pris.

Vi tilbyr oppfølging, oppfriskningskurs og har høy servicegrad.                              

Det letteste måten å kontakte oss på epost: post@ksbrannvern.no

Ser frem mot en sikkerhetsprat med akkuratt deg!

 

Share on Facebook

Logg inn